European Neighbours' Day

Jeni një person privat.
Të organizosh festën është shumë thjesht : mjafton të vendosësh! Ditën e festës të gjithë të tjerët marrin pjesë në festën e përbashkët duke sjellë me vete diçka për të ngrënë ose për të pirë. Organizimi është thjeshtë dhe varet vetëm nga ju : ju e keni në dorë suksesin. Mos ngurroni të krijoni një grup me fqinjë të tjerë për të organizuar festën së bashku. Secili mund të japë ndihmesën e vet.
Vendi gjehet lehtë : oborri ose hyrja e pallatit, apartamenti juaj, kopshti i shtëpisë suaj private ose rruga, kur nuk keni hapësira të tjera. Për të organizuar festën, mund të shkarkoni modelin e afishes dhe të ftesave dhe t'i shpërndani ato tek fqinjët.

Mënyra e përdorimit :

 

  • Ndjenjat :

Thjeshtësi dhe ngrohtësi. Afërsi dhe solidaritet.

Objektivi : Të reagojmë ndaj indiferentizmit dhe vetmisë duke i nxitur njerëzit të takohen me njeri-tjetrin.

  • Mjeti :

Takim mes fqinjësh për të pirë një gotë dhe për të ngrënë diçka së bashku.

Data : E premte, 19 Maj 2017

  • Aktorët :

Banorët dhe fqinjët e tyre.

  • Vendi :

Pallati (oborri, hyrja ose një partament) shtëpia private (rruga, kopshti)
Pas festës, mos harroni të na dërgoni fotografitë që keni bërë.

Jeni përfaqëuses i ndonjë shoqate :
Duke marrë pjesë në festë, bëhuni ambasadorë të festës së fqinjëve!
Ju ftojmë të mobilizoni anëtarët e shoqatës suaj dhe të organizoni edhe ju festën. Për të vepruar në këtë mënyrë, na kontaktoni.